dinsdag 18 december 2012

Jubileumuitgave BEDEAUX II !

Een krachtige multifunctionele design tafel. De twee tafel delen zijn afzonderlijk als 2 sidetables op te stellen, hierdoor wijzig je de inrichting van je woon- of werkkamer in een handomdraai. Tegen elkaar aan vormt zich een fijne werktafel of gezellige eettafel waar het prettig aan tafelen is. De "BEDEAUX II" is een ontwerp van Tafel-design.nl, hierdoor kun je de tafel ook in andere afmetingen laten maken, om zo je eigen ideale eetkamer- of werktafel te realiseren.

bedaux2

Bij de constructie van de poten is een deel van het kopshout door het blad heen verlijmd, waardoor een mooi detail ontstaat. De twee afzonderlijke tafel delen van ieder 48 cm breed staan een paar centimeter van elkaar af, hierdoor ontstaat er een tafel van één meter breed. In de sleuf van 2 cm die ontstaat kunnen makkelijk snoeren worden doorgevoerd.

De keuze voor afwerking bestaat uit olie of lak. Olie voor het behoud van de natuurlijke uitstraling, of lak om het oppervlak van de tafel duurzaam te beschermen bij intensief gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten