dinsdag 31 januari 2012

Demo, expo, wellness en soep!

Nieuwe initiatieven creëren meerwaarde voor DECOoh!-bezoeker.

DECOoh!, dé verrassende vakbeurs voor binnen- en buitendecoratie, maakt zijn belofte waar. Het regent verrassingen! Twee weken voor de beurs zijn deuren opent, leggen organisatoren de laatste hand aan enkele nieuwe projecten. Bezoekers zullen versteld staan over wat er allemaal te beleven valt. DECOoh!  is het platform voor demonstraties, decoratiekunst en wellness.

decooh

(H)Eerlijke wellness!
Even ontspannen tijdens je beursbezoek, lijkt je dat wat? In de  wellness- & beautykamer op Inspirations Square kom je helemaal tot rust. Met een handmassage door een schoonheidsspecialiste bijvoorbeeld, of misschien wel met een professionele relaxatiemassage.

BLISS Bath & Body, trouwe exposant op DECOoh!, zette zijn schouders onder dit nieuwe project. Mieke Liekens, verantwoordelijke bij BLISS, gelooft in het succes van het concept: “Onze wellness- & beautykamer wordt een plaats waar je volop kan genieten of je kan voorbereiden op een fantastisch zomerfeest. We focussen op een zalig wellnessmoment, maar we willen dit doen op een natuurlijke en ecologische manier.”

Duurzame luxe, dat wordt inderdaad de rode draad. Om dat te verwezenlijken, doet BLISS Bath & Body een beroep op de producten van BsaB, Opal London en Batucada.

Talent in actie!
Wie jong talent aan het werk wil zien, begeeft zich op zondag 5 februari naar het demonstratieplatform in de Patio. DECOoh! heeft er afspraak met 7 floristen, stuk voor stuk creatieve duizendpoten die maar al te graag tonen wat ze aan inventiviteit in huis hebben.

Initiatiefnemer Rekad, gerenommeerd uitgever van vakbladen, groepeert alle demonstraties onder de noemer ‘Talent’ en kan daarvoor rekenen op de medewerking van partners Agora, Belflora, Smithers-Oasis, D&M Depot, Walco en de tijdschriften Fleur Creatief en Fleur Magazine.

De floristen die hun kunnen zullen delen met het publiek zijn Sofie De Boeck, Vera Meeusen, Mélodie Mahin, Jessica Gallo, Arnaud Mirguet, Robin Van Nuffelen en Sören Van Laer.

Op maandag 6 februari verlenen exposanten als Jesocards hun medewerking met interessante demonstraties. Op dinsdag 7 februari staan dan weer twee interactieve sessies met florist Pieter Vanneste gepland. Dus ook die dagen, op naar het demoplatform in de Patio!

Laat kunst eens binnen!
Een première op DECOoh! De expositie in paleis 3 focust op kunst als decoratie-element en brengt een greep uit het werk van twee geïnspireerde keramisten (Hilde Lietaer en Ria Brams), een kunstschilder (Greetje De Baene), een ontwerper van juwelen (Sandra Van der Wildt) en een beeldhouwster (Ghislaine Goossens). De tentoonstelling loopt onder het motto ‘Laat kunst eens binnen’ en is een representatieve weergave van hedendaagse tendenzen op de decoratiescene.  

‘Horeto goes Salt & Pepper’
Begin februari, hartje winter. Dan gaat een bol lekkere soep er altijd in! Net wat DECOoh! dacht en dus schakelden de organisatoren expocateraar Horeto in om een soepcorner in te richten. Daarvoor kunnen ze rekenen op de medewerking van Salt & Pepper, altijd te vinden voor originele initiatieven. In een eigentijds kommetje ‘S&P-style’ smaakt de soep zonder twijfel nog beter!

www.decooh.eu

Geen opmerkingen:

Een reactie posten